Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité upozornění !!

10. 2. 2010
Vážení přátelé, nájemníci, podnájemníci,
 
tuto informaci prosím neberte na lehkou váhu a předejte jí mezi ostatní nájemníky. Včera jsem byl informován některými nájemníky a domovními důvěrníky, že se v Kadani hlavně v ulici 1. máje pohybovali lidé, kteří se vydávali za zplnomocněné výběrčí dlužných částek, které od dlužníků požadovali v hotovosti. Tito lidé nebo to může být také samotný člověk se představí a požaduje po nájemnících dlužnou částku, kterou tito nájemníci dluží společnosti MUROM. Dlužné částky si zřejmě zjistili na soupisce dlužníků. Mají zájem spíše o menší dlužné částky, kde mají větší naději, že tyto budou mít nájemníci doma.
 
Chtěl bych všem připomenout, že všichni domovní důvěrníci mají zplnomocnění k tomu, že zastupují společnost MUROM a v případě návštěvy vám je musí bez vyzvání předložit. Jsou to pouze lidé, kteří jsou na těchto nebo na stránkách MUROMU vyobrazeni. Je dobré, abyste se občas na jejich fotografie podívali, protože se může jejich počet změnit. S některými se již společnost rozloučila, ale na stránkách jsou vždy aktualizované fotografie domovních důvěrníků. Přesto, že tito domovní důvěrníci mají zplnomocnění od společnosti k různým úkonům, tak oni ani nikdo jiný nemá oprávnění požadovat za cokoliv peníze v hotovosti. Mějte na paměti, že veškeré finanční transakce se musí provádět pouze nepřímou platbou a je jedno, o jak velkou částku se jedná. Vždy bude každý k platbě předem písemně vyzván. Ano může se stát, že tzv. dlužníka navštíví osoba pověřená společností MUROM, která s ním projedná podrobnosti dluhu, ale ani tato osoba nesmí požadovat zaplacení dluhu v hotovosti.
 
Protože hrozí nebezpečí, že by se mohlo něco podobného opakovat i v dalších městech, tak jsem dnes dopoledne celou věc ohlásil na policii, kde jsem v tomto směru požadoval žalobu na neznámého pachatele. Po domluvě s policií vás vyzývám, když vás některá osoba s podobným návrhem o zaplacení dluhu v hotovosti osloví, abyste bez meškání vždy zavolali na policii nebo požádali svého souseda, aby tak učinil za vás.
 
 10.2.2010                                                                                     Václav Kucharský