Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oznámení nájemníkům

2. 12. 2009
Oznámení nájemníkům
 
 
Vážení nájemníci,
vážení podnájemníci,
 
tímto Vás chci upozornit, že na základě dohody mezi Vaším zástupcem panem Václavem Kucharským a společností MUROM a.s. Vám je ode dne 23. 11. 2009 nápomocen při řešení Vašich problémů souvisejících s činností domovních důvěrníků pan Miloslav Štumpa.
 
Pan Štumpa má pověření od společnosti MUROM, aby řešil veškeré podněty, stížnosti nebo nespokojenosti s prací domovních důvěrníků, kteří Vás již navštívili nebo v průběhu času navštíví. Pokud se Vám bude zdát, že domovní důvěrník překračuje své pravomoci nebo Vám poskytuje odlišné informace, než jeho kolega Vašim sousedům či informace zjevně nesprávné, anebo se nevhodně chová, tak Vás žádáme, abyste nám toto sdělili na níže uvedený kontakt na p. Štumpu.
 
Zároveň ale zdůrazňujeme, že pan Štumpa je pověřen řešit podněty výhradně ve spojitosti s činností domovních důvěrníků, proto se na něj neobracejte v jiných záležitostech. Záležitosti spojené s dlužným nájmem, se změnou či ukončením nájemní smlouvy, apod. není kompetentní řešit pan Štumpa a pokud byste ho v takových věcech kontaktovali, byla by to pro Vás pouze ztráta času, stejně jako pro pana Štumpu. Dále Vás žádáme, abyste po panu Štumpovi nepožadovali kontakt na jiné osoby ze společnosti MUROM atp., protože k podávání těchto informací není oprávněn.
 
Společnost MUROM a.s. děkuje za pochopení.
 
                                                                představenstvo MUROM a.s.
 
               
 
Kontakt:   Miloslav Štumpa
                 e-mail: m.stumpa@centrum.cz
 
 

Praha, 23. 11. 2009

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář