Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věci se dávají do pohybu

4. 9. 2009
„Věci“ se dávají do pohybu
 
Vážení přátelé,
 
vzhledem k tomu, že jsem vám slíbil, že pokud se bude dít něco důležitého, tak vám to dám na vědomí, tak si dovoluji vás informovat, že do advokátní kanceláře společnosti Murom a.s. byla dne 1. 9. 2009 z Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Chomutov doručena Smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitostem s vyznačenou doložkou právní moci vkladu vlastnického práva ke dni 13. 8. 2009. Katastrální úřad tak provedl vklad vlastnického práva ve prospěch společnosti MUROM a.s. a to s konečnou platností. Pro nás nájemníky to znamená, že dle zákona už není majitelem bytů atp. společnost ČEZ a.s., ale společnost Murom a.s.
Tímto vám také společnost v příštích 6-ti měsících bude nabízet byty ke koupi. Nepospíchejte a zbytečně nevolejte na tuto společnost, protože oni mají plné ruce práce a nic bližšího byste se stejně nedozvěděli. Včas se vše dozvíte, protože celou situaci stále sleduji a právní zástupci společnosti, na mé vyzvání, se mnou spolupracují. Dne 9. 9. 2009 máme společné setkání v Praze, kde si upřesníme některé věci týkající se naší spolupráce. Po tomto jednání, pokud to bude důležité, vás budu i nadále informovat.
 
Dále bych chtěl požádat ty z vás, kteří vyvěšovali některé mé zprávy ve vchodech, abyste v této záslužné práci neustávali, protože ne každý má internet, aby si vše přečetl na mých stránkách nebo na stránkách společnosti Murom. Určitě vám za tuto práci vaši sousedé poděkují, protože to děláte pro dobrou věc.
 
S úctou a přáním životní pohody
 
                                                      Václav Kucharský
 
www.murom.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Olda + Zdenka, 5. 9. 2009 11:22)

Další dobrá zpráva. Jste doopravdy dost super chlap.