Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo, nebo co je pan Mirek Topolánek ?

12. 10. 2008
Protože jsem neměl čas, tak se až nyní dostávám k tomu, abych vám popsal zajímavou situaci, která ukazuje jak obyčejný občan tohoto státu musí žmlouvat v ruce čepici a poslušně čekat jak se naše vládní panstvo rozhodne, když se snad opovážíte někoho z nich oslovit a požádat je o pomoc.

 

Dne 18.9.2008 jsem požádal předsedu vlády České republiky pana   Ing. Mirka Topolánka formou E-mailu o schůzku, která by mu zabrala nejvíše 20 min. z jeho času. Tento E-mail jsem odeslal pro případ raději na dvě adresy - Mirka Topolánka, z toho jedné soukromé. Ve zprávě jsem mu popsal nastolený problém s nadějí, že v sobě potlačí svou aroganci, na kterou mě všichni upozorňují a bude ho jednou také zajímat co se děje ve státě, kterému se říká právní a kde on je předsedou vlády. Protože mám na naší vládu a celý úřad vlády svůj vlastní názor, tak nikdy nikoho neprosím, ale žádám a vzhledem k tomu, že mám na jisté věci ze zákona jako občan a volič zákonné právo, tak se ho snažím využít.

Panu Topolánkovi jsem poslal osobní dopis stejného znění. Tento dopis byl poslán DOPORUČENĚ a ještě s DODEJKOU. Aby se pan Topolánek nemohl vymlouvat, že ode mě neobdržel žádný dopis, tak jsem mu právě proto poslal stejný obsah i v E-mailu.

Protože se ale pan Topolánek neozval ani nikdo z jeho asistentů, tak jsem se o všech zmínil v tisku i na demonstraci, která proběhla v Kadani za účasti několika stovek občanů. Také jsem několikrát prohlásil, že mlčením a děláním mrtvého brouka své straně a kandidátům ODS moc nepomůže.

Odezva se dostavila. Dne 9.10.2008 mi ráno doručovatelka donesla dopis zpět, že nebyl panu Topolánkovi doručen, protože adresát nebyl zastižen. Možná si myslím, když se na dopis podívám, že byl asi otevřen ve spodní části a opět zalepen. Pro posouzení přidám fota vráceného dopisu. 

Já se teda ptám, jak je možné, že pan Topolánek nepřevzal za 21 dnů doporučený dopis ani neopověděl na dva stejné E-maily? Kdo je pan Mirek Topolánek, na kterého jsem se obrátil o pomoc pro další tisíce občanů? Co teda dělá úřad vlády a jaké má povinnosti? Může si předseda vlády ČR vybírat co přijme z doporučené pošty a co ne? 

Nebo je to všechno jinak a ve skutečnosti si pan Topolánek v pohodlíčku čeká, co za něj zařídí poslanci ODS v regionu Chomutovska. Nebo je pod úroveň předsedy vlády ČR, aby jednal s občanem, který ho osloví? Nebo je to od každého trochu? Nebo je pravda, že o lidi na severu Čech nestojí a navíc je kamarád vrcholového vedení ČEZu, tak přeci na něm nemůžu chtít, aby pomáhal mě a běžným občanům.

Určitě se o tomto problému zmíním 15.10.08 na demonstraci v Chomutově a vy čtenáři si udělejte sami obrázek.
                                                                                                          Václav Kucharský
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reakce

(Petr, 18. 10. 2008 18:29)

Pan Topolánek dokáže akorát ukazovat prostředníček a vyplazovat jazyk a to nejen na novináře a opoziční poslance ale stejnej má přístup k nám obyčejnem lidem.Však on sebe bude zajmat až budou volby do parlamentu a půjdemu o koryto!!!