Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tisková konference

7. 10. 2008
Dne 6.10.2008 se konala za přítomnosti novinářů a TV štábů slíbená TK svolána
předsedou ČSSD Ing. Jiřím Paroubkem. Dále byli přítomni předseda Krajského výkonného výboru ČSSD - Ústeckého kraje pan Petr Benda a já. (Václav Kucharský)
 

 

V úvodu hovořil p. Paroubek, že s naším problémem byl seznámen teprve minulý týden a že s námi souhlasí, protože si myslí, že většina lidí si skutečně nemůže dovolit koupit staré byty a neopravované domy za nabízenou cenu. Dále řekl, že mluvil hned v sobotu 4.10.08 s generálním ředitelem ČEZ a.s., Dr. Martinem Romanem a dohodli se na tom, že nám vyjde ČEZ vstříc a pan Paroubek se bude snažit, aby nám byly domy prodány „za podmínek, které odpovídají podmínkám obvyklým v okolních městech“. Tím, že pan Paroubek citoval zákon, snad myslel, že nám pomůže abychom získali domy za zbytkovou cenu, kterou požadujeme, protože když jsem jako poslední mluvil k novinářům já, tak proti mému oznámenému požadavku nic nenamítal a tvářil se souhlasně.

 
Po panu Paroubkovi mluvil k věci pan Petr Benda, který se zmínil o plánované pomoci, na které se dohodli v nejvyšších kruzích ČSSD a dále se přiklonil na naší stranu s tím, že s námi všichni souhlasí. Dále mi byla přislíbena pomoc odborníků z řad ČSSD s tím, že i pan Petr Benda s panem Paroubkem dovedou celou věc dokonce.
 
Na konec jsem já seznámil novináře s našim problémem a popsal jsem jim celkovou situaci.
 
Kdyby splnili členové ČSSD co veřejně přislíbili, tak můj hlas patří ve volbách jim.
Zatím začali pomáhat nejvíce, ale do voleb je čas, tak ještě uvidíme.

                                                                                                               Václav Kucharský   

http://www.litomericko24.cz/clanek-2742-Proti_prodeji_bytu_cEZu_bojuji_petici.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dík

(Malík, 18. 10. 2008 18:25)

Děkuju za sebe a rodinu za vše co pro nás děláte.budeli potřeba rád vám nák pomohu.Ještě jednou děkuji Malík Petr

byty ČEZ

(Boženka, 7. 10. 2008 16:36)

Chtěla bych poděkovat panu Kucharskému za to, že opravdu pro nás dělá co může a že to pro nás nájemníky dopadne díky jemu dobře. Ještě bych chtěla podotknout, že musíme držet všichni nájemnici spolu, jinak je bitva pana Kucharského prohraná a to nikdo z nás nechce. Tak hurá všichni na všechny demonstrace ( Chomutov, Jirkov, Klášterec a Praha), aby nás bylo všude vidět a slyšet. Pane Kucharský díky, díky díky.