Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka do Kadaně

21. 1. 2009
Setkání nájemníků bytů, kteří jsou proti postupu ČEZu a vlády ČR.
 
Vážení kamarádi, přátelé, nájemníci i nezúčastnění, tímto vás zvu a informuji, že v Pondělí dne 26.1.2009 v 15.30 hod. se bude konat ve velkém sále kulturního zařízení „ STŘELNICE“ v Kadani (dole u řeky Ohře) setkání se zástupci ČSSD, kteří jako jediní z vlády a politických stran reagovali a přislíbili pomoc v jednání proti ČEZu ohledně prodeje našich domovů. Účast na setkání mi potvrdili předseda strany ČSSD Ing. Jiří Paroubek, předseda KVV pro Ústecký kraj pan Petr Benda, poslanec za Ústecký kraj MUDr. Jaroslav Krákora a hejtmanka Ústeckého kraje paní Jana Vaňhová. Zváni jsou všichni nájemníci a občané z Jirkova, Chomutova, Klášterce n/Ohří, Kadaně a ti, co mě chtějí podpořit v mém úsilí. Vaše účast je velice důležitá, protože se zde dozvíte, jak nám pomohli a dále jak nám pomůžou pozvaní představitelé. Bude zde také probíhat tisková konference za účasti TV štábů a novinářů. Občané budou mít možnost položit otázky týkající se prodeje našich domovů. Dále se dozvíte další podrobnosti, které vás jistě zaujmou. Čím více osob se o tomto setkání doví, tím bude zajištěna větší účast. Přijďte všichni bez rozdílu věku, děláte to pro sebe a na setkání budete sedět v teple. Vstup zdarma !!! Sál jsem zaplatil a pojme několik stovek lidí. Opět vás žádám, abyste na tuto skutečnost upozornili ostatní nájemníky.
 
Podotýkám, že toto není mítink strany ČSSD a pokud by to někdo takto chtěl pojmout, ať raději zůstane doma.
 
                                            Děkuji.
                                                                               Kucharský 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Byty

(M.K., 30. 6. 2009 19:23)

Zrovna takovej podvodník jako je Ing. Folgert bude něco vykládat o nezvládnuté privatizaci.
Vy jste největší podvodník jakého jsem prozatím potkal i s tím Vaším hornickým bytovým družstvem,na HBD je podána řada žalob a to z důvodu neplnění vlastních stanov a "porušování zákona" a to už je k zamyšlení!Soudy samozřejmě prohrávají!
Pamatujte si....NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA!!
Hodně zdaru.

zapomněl jsem se podepsat

(Jaroslav Nosek, 30. 12. 2013 2:48)

Napravte věci veřejné !

(Ing. Folget, HORNICKÉ BYTOVÉ DRUŽSTVO, 22. 1. 2009 16:57)

Nezvládnutá privatizace státních bytových fondů
v moci podivných „nástupců“ národních a státních podniků byla uskutečněna v režii Klausových vlád.
Normální a slušní občané neshledávají žádné důvody, proč mohla taková monstra vůbec privatizovat i naše byty, když se o domy i o byty i nadále ani nestarají, nepečují, technický i vzhledový stav domů je zoufale zadlužený ohromným vnitřním dluhem, s přidělováním nájemních smluv „nástupci“ jen spekulují ve prospěch kapes svých úředníků.
Nebyly důvody, aby „nástupci“ s těmito domy a byty dál hospodařili a, aby je vlastnili ! Ve srovnání s dobou před listopadem je stav tohoto majetku už hrozivý, ale „nástupci“ jej nyní chtějí prodat za neuvěřitelně vysoké ceny, které jsou srovnatelné jen s cenami volných a úplně modernizovaných bytů na trhu. Tak hanebně stanovené ceny neodpovídají cenám privatizovaných bytů, v nichž bydlí většina občanů našich měst už řadu let a většina na jejich výstavbu přispěla celoživotní platbou daní i pobíráním nízkých mezd a důchodů, zatímco nájemné z bytů putovalo bůh ví kam.
Teprve v květnu 2006 vláda Ing. Paroubka přijala vládní usnesení k případu státních „hornických bytů“ v ústeckém kraji, umožňující převody těchto bytů všem slušným nájemcům za shodných podmínek, jako měla naprostá a rovnoprávná většina našich sousedů a spoluobčanů.
Je také pravdou, že se o naší záležitost z řad politických reprezentantů zajímali vedle předsedy vlády i ministři Dr.Sobotka, Ing.Urban, ředitel kanceláře Úřadu vlády Dr. Přikryl, předseda KV ČSSD Ing. Benda a nynější hejtmanka pí Vaňhová, dále pak senátor Balín, jakož i starostové „všech hornických měst“, vyjma bývalého primátora Ing. Bártla z Mostu.
Nehodláme předjímat výsledek, ale doufáme, že také vám všem SPRAVEDLNOST ve vašem úsilí pomohou docílit.

Za představenstvo Hornického bytového družstva Ing.Pavel Folget,v.r.