Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česká spořitelna je tu pro nás.

2. 10. 2009
Česká spořitelna je tu pro nás.
 
 
 
Vážení přátelé,
 
jako další, kdo nám chce nabídnout slušné půjčky a úvěry na koupi našich domovů se přihlásila Česká spořitelna, která je tu prý pro nás.
 
V nedávné době, jak jsem vás již informoval, mě oslovili zástupci České spořitelny a požádali o společnou schůzku. Včera k jedné z těchto schůzek došlo za účasti paní Heleny Hadačové (manažér mikooblasti Kadaňsko) a Bc. Drahomíra Najdenova (ředitel hypotečního centra).
Po krátkém úvodu jsme přešli k samotnému jednání, kde jsem zástupcům České spořitelny pověděl o našich představách o půjčkách a úvěrech, jak bysme si je zhruba představovali a jak mě o tom informujete. To znamená půjčky a úvěry, na které by mohli dosáhnout i lidé, kteří nemají velké příjmy, platební kalendář přizpůsoben na delší dobu a při nižších splatných částkách. Půjčky pro seniory a rodiny s malými dětmi s možností ručení bytovými jednotkami při co nejnižších úrokách, které bysme museli platit. Toto byly z naší strany jen některé návrhy, které zde uveřejňuji a to vzhledem ke strategii České spořitelny.
 
Oba zástupci České spořitelny s některými podněty na místě souhlasili a další se budou snažit projednat v užším kruhu svých kolegů v České spořitelně. Byly učiněny oboustranné návrhy na další spolupráci a tato informace patří k jednomu z nich.
 
Věřím, že určitě ještě o České spořitelně uslyšíme a možná, že budeme mile překvapeni jejich nabídkami. Nesmíme ale zapomínat, že všechny peněžní domy moc dobře ví, že zde v okrese Chomutov budou příští rok zvýšené požadavky od obyvatel na možné peněžní transakce v rámci zakoupení a vybavení bytů.
Je naprosto jasné, že kdo přijde na finanční trh s lepší nabídkou a bude jí umět prodat, tak také do budoucna více pro svou společnost získá. 
 
To je pro nás jistá výhoda, protože se bankovní domy musí snažit o co nejlepší projekt a nabídky, aby porazili konkurenci. Proto doporučuji, abysme nepospíchali s úvěry a půjčkami. Myslím, že na přelomu roku nebo na jaře příštího roku se o nás, potenciální zákazníky, budou finanční společnosti velice čile zajímat.
 
Aby nedošlo k nějakým pozdějším spekulacím o mé osobě, tak upozorňuji všechny, kteří vždy mají „jisté zprávy“, že vše nadále dělám a organizuji pouze na své náklady a nikdo mě za to neplatí. Nic od vás ani od nikoho jiného nepožaduji. Na jedné protestní akci jsem vám to slíbil, tak pouze plním jeden ze svých slibů a na těchto stránkách vás vždy budu informovat o věcech, které se týkají odkoupení bytů.
 
Budu velice rád, když někteří z vás využijí mnou avizované zlevněné půjčky nebo úvěry a já vám tím opět ušetřím vaše finance. Je jedno, u kterého finančního ústavu si nakonec půjčíme peníze, protože my počkáme na ty nejlepší nabídky, z kterých si sami vybereme.
 
S přáním životní pohody

                                               Václav Kucharský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fajn

(Jiřina Hévrová, 2. 5. 2010 19:26)

Je to fajn když nám spořitelna pomůže moc děkuji za celou mou rodinku