Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mluvčí nájemníků v bytech ČEZu bude dnes jednat o dalším postupu

26. 2. 2009

Mluvčí nájemníků v bytech ČEzu bude dnes jednat o dalším postupu

 

Chomutovský deník, 26.2.2009  8:36 hod.

Václav Kucharský, který bojuje za nižší ceny pro prodej elektrárenských bytů jejich nájemníkům, na jednání s představiteli ČEZu navrhne způsob, jak zajistit co nejnižší ceny bytů. „Myslím, že jsem našel cestu, jak ČEZ i s podmínkou dobrého hospodáře, může nabídnout nižší cenu, než jaká je tržní v místě obvyklá,“ vysvětluje Kucharský. Podle něho jsou tato jednání pokračováním jeho schůzky s generálním ředitelem ČEZ Martinem Romanem. „Prodej je pořád otevřený,“ ubezpečuje nájemníky Kucharský. Nadále se chce setkat i s členy vlády. (rod)  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE: Smekám klobouk ...

(Nájemnice, 28. 2. 2009 17:11)

nájemnice: JUDr.Vojtěch-Adv.kan: Vážený pane doktore. Ráda jsem si přečetla Váš příspěvek. Chci Vás ujistit, že za panem Kucharským stojíme a určitě to všichni oceníme. Znám ho velice dobře a je takový jak jste napsal. Při tom všem skromný člověk.Jeho úsilí a snaha bude určitě všemi nájemníky oceněna. Děkuji za Váš příspěvek, který nás všechny posílil při dalším vyjednávání. A to, že držíme při sobě tomu věřte.

Smekám klobouk ...

(JUDr. Vojtěch - Advokátní kancelář, 27. 2. 2009 19:04)

Vážený pane Kucharský,
před několika měsíci jsem navštívil své přátelé v Chomutově (nájemníci bytu od společnosti ČEZ a.s.), kde jsem se seznámil s právě probíhající kauzou. Od této doby se o vaší bytovou záležitost zajímám i z profesních důvodů. Přesto, že nepatřím k lidem, kteří rádi píší, tak jsem se rozhodl, že v tomto případě udělám výjimku. Chtěl bych před Vámi smeknout pomyslný klobouk. Fascinuje mě Váš smysl pro spravedlnost a obdivuji i profesionalitu s jakou si vedete. Ručím za to, že je hodně advokátních kanceláří které, ač nemáte k výkonu tohoto zaměstnání příslušné vzdělání (bez urážky), tak by Vám okamžitě nabídli zaměstnání. Je o Vás známo, že dodnes zastupujete své kamarády a přátelé u soudních sporů jako obhájce (lidový zmocněnec). Je Vám ke cti, jak vím z doslechu, že i tam vše konáte nezištně a zdarma. Také vím, že jste zatím žádný soudní spor neprohrál. Nevím, jestli Vám někdy lidé(nájemníci bytů), které zastupujete, v budoucnu dostatečně poděkují, ale myslím, že si ani neumějí představit, co pro ně děláte a nad kým jste vůbec už zvítězil. Nejspíš nikdy neocení úsilí, úbytek Vašich peněz, obětavost a Vaše výhry nad vládou ČR, společností ČEZ a.s., politickými stranami, realitními společnostmi, různými odboráři a vlastně nad celým právním systémem. Nevím, jestli patříte ve Vašem městě k členům městského úřadu, ale v případě že nejste třeba ani člen zastupitelstva, tak by občané o Vaše zvolení měli usilovat. Ještě jednou hluboká úklona před Vašimi vědomostmi a obětavostí pro spoluobčany. Nakonec Vám a všem lidem ze severních Čech přeji, aby jste vždy pořídili k vaší plné spokojenosti.