Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVÍTÁ NÁJEMNÍKŮM ČEZu NA LEPŠÍ ČASY?

23. 3. 2009

 

SVÍTÁ NÁJEMNÍKŮM ČEZu NA LEPŠÍ ČASY?

CV Týden

Původní článek

Vážení přátelé, nájemníci, občané,

přestože jsem vás informoval o nynější situaci kolem prodeje bytů, která se vyvíjela a nadále vyvíjí, tak mi telefonujete, nebo mě neustále píšete na mou E-mailovou i poštovní adresu a žádáte mě o nové informace. Hned v úvodu musím poděkovat všem, kteří mi poděkovali a děkují za mou snahu a pokroky, které ve vyjednávání za vás všechny v případě odprodeje bytů do našeho vlastnictví již proběhly a nadále probíhají. Vašich díků si nesmírně vážím a ubezpečuji, že je to jedna z věcí, která mě popohání, abych neustával v tlaku, který pořád vyvíjím na ČEZ a vládu ČR. Samozřejmě, že se můj tlak nevyhýbá ani žádné politické straně.

 
Nynější situace se pro nás nájemníky prozatím vyvíjí zcela pozitivně. Jak jsem již informoval, tak jsem na společné schůzce s panem generálním ředitelem ČEZu Dr. Martinem Romanem dne 6.2.09 domluvil určitou strategii. Zástupci ČEZu zatím dodržují vše co jsme na jednání dohodli. Není pravda, že nám budou byty nabízeny za snad původních 8 - 15 tisíc za m², jak mi někteří píšete. Ano byla to jedna z navrhovaných cen, která byla nastavena. Věřte, že jsem cenu za bytovou jednotku vyjednal podstatně níže a snad budeme spokojeni. Dne 26.2.09 jsem na ČEZu měl opět navazující jednání s ředitelem Divize správa panem Ing. Ivanem Lapinem, dále s generálním ředitelem ČEZ Správa majetku panem Ing. Janem Kalinou a právníkem ČEZu panem JUDR. Ondřejem Davidem Ph.D.
 
Nezapomeňte, že jsem jedním z vás, který si také tento byt chce koupit. Protože jsem dost těžce nemocen a pobírám pouze invalidní důchod, tak jistě uznáte, že má rodina nemá peníze na vyhazování a chci také koupit byt za co nejnižší cenu. Nedejte na plané řeči, které rozšiřují společnosti, které mají na celé věci osobní zájem. Nevěřte skutečně nikomu. Nejezdím po celé ČR, nejednám ze zástupci stran, neutrácím své finanční prostředky a čas, aby jsem některým rošťákům přikývl na jejich zviditelnění. Věřte, že vy a moje rodina je to jediné co mám při jednání s právníky a ostatními účastníky jednání ve své hlavě.
 
Dále mohu potvrdit, že mi konečně odepsal pan Ing. Mirek Topolánek předseda ODS. Jeho dopis zněl, jako kdybych já bydlel v této zemi a on na měsíci. Doslova a do písmene opsal znění interpelace, která je možná k nahlédnutí na mých stránkách. To znamená, nic neví, mi ho nezajímáme a jen papouškuje to, co je už dávno mnou dohodnuté a dnes neaktuální.
 
Dále se ozval pan JUDr. Vojtěch Filip, předseda KSČM, ale také žádné zázraky pro nás neslibuje. Jediní, kteří zatím od nás získávají body jsou pan Ing. Jiří Paroubek se stranou ČSSD. Zeleným jsme „ukradený“ a nikde se za nás nebrali. V nejbližší době, to je dne 24.3.09 jsem pozván panem poslancem (ODS) JUDr. Jiřím Polanským na schůzku do poslanecké sněmovny. Je to také jediný člověk z ODS, který se nám snaží pomoci. Veškeré výsledky se vždy včas dozvíte.
 
Nevěřte třeba, že něco podnikly odbory v náš prospěch, nebo že nám snad pomáhají. Nic mimo dotazů na vedení ČEZu, kde získávají informace, tak nic nedělají. Vyčkejme do půlky května a dejme šanci i protistraně ať ukáže, že co se mnou projednala, chce také dodržet. Věřte, že jsem to vše už dnes postavil tak, že už možná nebudeme potřebovat od žádné politické strany ani od nikoho jiného pomoc. Nesmíme ovšem usnout na vavřínech !! Pořád musíme být připraveni jet do Prahy demonstrovat a v případě nutnosti všem byrokratům ukázat, že si své věci umíme obhájit a že nebudeme z našich daní platit jejich mocenské spory.
 
 Václav Kucharský  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bezejmenný ubožáku

(Zdeněk Piškoř, 17. 5. 2009 10:36)

XYZ sám používáš jenom kecy, kecy a kecy jak jsem ti odepsal v úvodu stránek. Jsi exibicionista a škůdce, tak nech lidi na pokoji.

bláboly

(xyz, 17. 5. 2009 7:14)

Jen žvásty,žvásty a žvásty.

Jste borec

(Karel Vrátník, 1. 4. 2009 15:33)

Dobrý den, upřímně říkám, jste borec. Vím, že výsledek bude nějaký a nebo nijaký. Ale za Vaši snahu a koncepčnost Vám náleží můj obdiv. Děkuji